1. Dostaliśmy świetny rabat na początek 25% zniżki do ponad 30% (zależy jaki artykuł)
(dziś chciałem zakupić cylinderek tył ale nie wiedziałem na ile Srub, tak więc TRW kosztował 62zł a po rabacie 40zł a więc pona 30% mniej)
2.Aby korzystać ze zniżki trzeba podać numer klienta oraz numer karty, opcjonalnie sprzedawca moze zapytac nick ale niekoniecznie.
3.Rabat obowwiązuje w każdym z oddziałów w całej polsce
4.Rabat jest na cały asortyment IC
5.Nie możemy wziąć faktury-z wiadomych powodów (klub nie ma nipu i regonu)
6.Płacimy tylko gotówka, przy odbiorze towaru.
7.Im więcej bedziemy kupować tym bedzie wiekszy rabat(do 40%)
Teraz prośba odemnie do Administracji aby numer umieścić w widocznym miejscu na forum, żeby nie zaginał w gąszczu topików.
Brawo s1. Ja niedługo będę musiał zakupic zestaw do wymiany uszczelki głowicy. Może skorzystam. Co do pifka to zapraszam do krk, a nawet 2 uda się załatwic :diabelski_usmiech
Mam pytanko do pkt 2 i 4
"2.Aby korzystać ze zniżki trzeba podać numer klienta oraz numer karty, opcjonalnie sprzedawca moze zapytac nick ale niekoniecznie. "
Jaki nick należy podać-S1 czy swój?
"4.Rabat jest na cały asortyment IC ?"
Cały czyli można zamawiać również części do innych samochodów nie koniecznie Skody?
s1 - dzięki.
Fajnie, że sprawę udało się doprowadzić do końca.
Ciekawe, czy jawni kontestatorzy z pierwszego wątku na ten temat będą korzystać z rabatu :diabelski_usmiech
s1 duże piwo to mało powiedziane cała skrzynka browca Ci się należy!
Świetnie się składa że na cały asortyment bo akurat do żony Opelka kilka części muszę kupić
ja już mam nr klijenta i kożystam ze zniżek lecz na firmę
mimo wszystko na karte klubową pewnie będą większe znizki
Ps. czemu nie możemy płacić karta przy okienku tylko gotówką ??
Komentarz